• slide2
  • slide2

Voorstellen

Sou10 is opgericht door: Eleonore de Vette

Na jaren gewerkt te hebben als Personal assistant en Bureaumanager werd ik gevraagd als Facility manager bij Bruker AXS. Deze functie heb ik acht jaar met veel enthousiasme en plezier vervuld. Via mijn netwerk kwam ik in 2009 terecht bij La Red, netwerkontwikkeling & organisatieadviesbureau, in de functie van Operationeel directeur.

Begin 2015 besloot ik al mijn kennis, kunde en ervaring vanuit een eigen bedrijf in te gaan zetten. Van ondersteunen tot managen, dit alles om mijn opdrachtgevers de ruimte en tijd te geven om zich met hun eigen core business bezig te houden. Zo doet uiteindelijk ieder waar zijn/haar hart ligt en waar deze in uitblinkt.
Eleonore de Vette
 
Recensies:

“Eleonore had aan een half woord genoeg en was faciliterend en ondersteunend tegelijk. Haar zorgvuldigheid, zelfstandigheid en goed aanvoelend wanneer en waarbij ze het hardst nodig was, maakte haar de spreekwoordelijke rechter (en linker) hand”. Corine Korrel, Initiatiefneemster en bedenker van Onderwijs/VMBO On Stage.

“Ik ben onder de indruk van Eleonore haar competenties op het gebied van interpersoonlijke sensitiviteit en collegialiteit. Haar gedrag getuigt van het onderkennen van de gevoelens en behoeften van anderen. Ze kan zich goed verplaatsen in anderen en helpt en ondersteunt collega’s op vele fronten”.

“Eleonore is de continue factor op kantoor. Zonder haar regie en aandacht lopen veel processen stroperig”.

Tot mijn competenties behoren onder andere: