• slide2
  • slide2

Diensten

Sou10 ondersteunt en ontzorgt!

Een aantal diensten:

Facilitaire projecten

Sou10 ondersteunt als facility manager de wensen van medewerkers, afdelingen, klanten en gasten wat betreft hun werk en verblijf in organisaties. Of het nu gaat om de dagelijkse gang van zaken, het organiseren van de huisvesting, schoonmaakplan: service staat altijd centraal.

Projectondersteuning

Projecten zijn er in vele soorten en maten. Groot of klein, langdurig of kortlopend. Wat ze bijna altijd gemeenschappelijk hebben, is de behoefte aan extra handen om het aan te kunnen. Daarom is projectondersteuning door Sou10 een ideale oplossing.

Bedrijfsevenementen

Het organiseren van een evenement, groot of klein, kost tijd, creativiteit en expertise. Alles moet perfect zijn, elk detail moet kloppen, van concept tot uitvoering. Elk evenement heeft zijn eigen doel, Sou10 voelt dat feilloos aan en speelt daar perfect op in.

Management/managementondersteuning

Sou10 zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat het management optimaal kan werken. Van ondersteuning tot sparringpartner. Een veeleisende taak waar uiteenlopende vaardigheden voor nodig zijn: uitstekende sociale vaardigheden, tact en sensitiviteit.